Tanfolyamaink

Online kurzusainkhoz kapcsolódóan hétvégi tanfolyamokat is szervezünk Krisna-völgyben, ahol színes előadások keretében tudod mélyíteni a tudásodat, praktikus gyakorlati módszereket sajátíthatsz el, és személyes találkozó alkalmával lehetőség van az adott témákban kérdéseket is feltenni.

Mindezt egy csodás, békés, nyugodt helyen a somogyi dombság ölelésében található Krisna-völgyben, ahol lehetőséged lesz kikapcsolódni, feltöltődni is. Akik már jártak nálunk, azok visszavágynak, s rendszeresen visszatérnek, így garantált, hogy Te sem fogsz csalódni a hely kínálta atmoszférában.

Részvételi korhatár: nincs.

Részvételi díj: az egyes programoknál külön feltüntetve található

Tanfolyamok:


Ayurveda tréning.

Az ayurveda szó azt jelenti: a hosszú élet tudománya. Ezen tudás alapján meg tudjuk határozni, milyen test-típusunk van. Mire van szükségünk, hogy egészségesek maradjunk? Milyen ételeket és mikor célszerű fogyasztanunk? Milyen életmód segíti azt, hogy teljesítő-képességünk csúcsán tudjunk cselekedni, és ha véletlenül megbetegedünk, hogyan lehet természetes módon visszaállítani az egészségünket? 

Tervezett időpontok: 2018. március 16-18., 2018. május 25-27. és 2018. július 27-29.

További információk és jelentkezés itt >>>
Vissza a tanfolyam listához >>>


Belső zarándoklat – úton önmagad felé.

belső zarándoklat - úton önmagad feléÉrettségi után vagy, s úgy érzed nem találod a helyed a világban? Csak sodródsz a média és a facebook információ áradatában? Szeretnéd mélyebben látni a világ működését és megérteni a színfalak mögött húzódó valóságot? Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, részt venni egy belső zarándoklaton olyan szakértők bevonásával, akik már több mint 20 év tapasztalatával rendelkeznek, akkor gyere el programunkra. 

Tervezett időpontok: 2018. március 16-18., 2018. április 13-15., 2018. május 4-6., 2018. június 1-3., 2018. július 13-15., 2018. augusztus 3-5., 2018. szeptember 21-23. és 2018. október 5-7..

További információk és jelentkezés itt >>>
Vissza a tanfolyam listához >>>


Mantrameditáció tréning.

MantrameditációA tudatunk olyan, mint egy rádió, amelyen különböző csatornákat lehet hallgatni. A legtöbbünk nem is tudatos róla, hogy belül mindig szól egy műsor. Elég halk ahhoz, hogy azt gondoljuk, ezt én gondolom így, de elég hangos ahhoz, hogy hatást gyakoroljon a tudatunkra. Ha csúnyákat mondanak belül, akkor szenvedünk, ha szépeket, akkor boldogok vagyunk. A jó hír az, hogy ki lehet kerülni ezek hatása alól, és tudatosan meg tudjuk határozni, hogy milyen műsor szóljon belül. Ha eljössz a programra, megtudod hogyan.

Tervezett időpontok: 2018. május 18-20.

További információk és jelentkezés itt >>>
Vissza a tanfolyam listához >>>


Létezés művészete.

Van, mikor úgy érezzük, hogy életünk egyensúlya megborult. Tapasztaljuk a bőrünkön, hogy valami nem stimmel. Először csak mint egy érzés tör fel bennünk, aztán testi tünetekben is megnyilvánul. De milyen jó lenne, ha idáig már nem kellene eljutnunk! Ez a kurzus az egészségmegőrzés felől közelíti meg a dolgot, s egészen az önmegvalósításig tekeri fel a fonalat.

Tervezett időpontok: 2018. május 25-27. és 2018. július 27-29.

További információk és jelentkezés itt >>>
Vissza a tanfolyam listához >>>


Motivációs tréning.

Motivációs tréningEnnek a tréningnek a célja, hogy megtaláljuk, tisztázzuk és válaszokat kapjunk a mit? miért? és hogyan?-nal kezdődő kérdéseinkre.
Mit szeretnénk elérni az életben rövid-, közép- és hosszútávon? Hogyan tudunk egyensúlyt tartani az életben? Hogyan tudjuk hatékonyan elérni azt, amit akarunk? Mi motivál? Hogyan tudjuk az akadályokat elhárítani, ami az utunkba kerül? Milyen valódi akadályok vannak egyáltalán? Miért csináljuk, azt, amit csinálunk? Hogyan tud a lelki tudás segíteni a mindennapi életben?

Tervezett időpontok: 2018. szeptember 7-9.

További információk és jelentkezés itt >>>
Vissza a tanfolyam listához >>>


Stressz – KRESZ, Stresszkezelés.

Stressz-KRESZ, StresszkezelésA mai világban mindent behálóz a stressz: iskolai életet, munkahelyet, otthonunkat, kapcsolatainkat, s úgy érezzük legyűr bennünket, nem tudunk igazán védekezni ellene, hathatós megoldást találni rá. A tréningen azon gyakorlati megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, amelyek a kiváltó okokkal foglalkoznak, ahelyett hogy a tüneteket próbálnánk eltüntetni. Így gyökerestől lehet megszabadulni a stressztől és az aggodalomtól.
Gyere el hozzánk, hogy végre megszabadulj a stressztől, s megtanuld megfelelő kezelni a felmerülő helyzeteket. Mindezt egy olyan környezetben, ahol teljesen el tudsz lazulni és ki tudsz kapcsolódni.

Tervezett időpontok: 2018. március 30 – április 1.

További információk és jelentkezés itt >>>
Vissza a tanfolyam listához >>>


Személyiségfejlesztés 1 napos.

személyiségfejlesztés, önmegvalósításHa szeretnél megszabadulni rossz szokásoktól és kialakítani jó szokásokat, akkor praktikus, a mindennapi életben alkalmazható gyakorlatokat kapsz ezen a tréningen. Hogyan épül fel a személyiségünk? Mi az amin tudunk változtatni és mi az amin nem? Hogyan tudjuk tudatosan alakítani a személyiségünket? Hogyan tudjuk átírni a belső dialógust, ami bennünk játszódik? Mindezekre és még sok más kérdésre is választ kapsz a programon. 

Tervezett időpontok: 2018. március 11.

További információk és jelentkezés itt >>>
Vissza a tanfolyam listához >>>


Karmatisztítás 1 napos tréning.

KarmatisztításSzeretnéd megérteni, milyen törvények vezérlik az újjászületést? Hogyan kerültünk ide, ahol vagyunk? Hogyan megyünk innen tovább?
Mi történik közvetlenül a halál után? Mi alapján kapunk új testet? A mostani gondolkodásunk, cselekedeteink hogyan alakítják a jövőnket? Ha ezekre szeretnél hiteles válaszokat kapni, akkor végy részt a programunkon. Mindemellett részt vehetsz egy érdekes reinkarnációs szerepjátékban is.

Tervezett időpontok: 2018 áprils 22.

További információk és jelentkezés itt >>>
Vissza a tanfolyam listához >>>


Öko-völgy – fenntarthatósági tanfolyamok.

Öko-völgy fenntarthatóságFenntarthatóság alá tartozó tanfolyamaink közé tartozik:
A zöld testápolás alapjai,
A családi önellátás alapjai,
Henna festés,
Magtermesztés a veteményesben.
Az egyes tanfolyamok részleteiben az alábbi linkre kattintva érhetők el.

További információk >>>
Vissza a tanfolyam listához >>>