Tanfolyamaink

Online kurzusainkhoz kapcsolódóan hétvégi tanfolyamokat is szervezünk Krisna-völgyben, ahol színes előadások keretében tudod mélyíteni a tudásodat, praktikus gyakorlati módszereket sajátíthatsz el, és személyes találkozó alkalmával lehetőség van az adott témákban kérdéseket is feltenni.

Mindezt egy csodás, békés, nyugodt helyen a somogyi dombság ölelésében található Krisna-völgyben, ahol lehetőséged lesz kikapcsolódni, feltöltődni is. Akik már jártak nálunk, azok visszavágynak, s rendszeresen visszatérnek, így garantált, hogy Te sem fogsz csalódni a hely kínálta atmoszférában.

Részvételi korhatár: nincs.

Részvételi díj: A hétvégén való részvétel 30 év alatt diákigazolvánnyal 5.000 Ft, egyébként 22.000 Ft-ba kerül.
Minden résztvevő számára biztosított a szállás és az étkezés.

1. Kitörés az idő szorításából.

Ha úgy érzed, hogy többet is ki tudnál hozni az életedből, de jelenleg a feladatok átcsapnak a fejed felett, akkor gyere el erre a tréningre, ahol segítünk neked, hogy hatékonyabban tud szervezni az életedet. Ehhez első lépésként magát az időt vesszük górcső alá, tanulni fogunk az idő természetéről. Ezen a tréningen praktikus megoldásokat fogsz kapni arra vonatkozólag, hogy hogyan tudsz helyesen bánni a rendelkezésedre álló idővel. Törj ki az idő szorításából, hogy boldogabb életet élhess!

Tervezett időpontok: 2017. május 26-28.  és 2017. július 14-16.

További információk és jelentkezés itt >>>

2. Motivációs tréning.

Ennek a tréningnek a célja, hogy megtaláljuk, tisztázzuk és válaszokat kapjunk a mit? miért? és hogyan?-nal kezdődő kérdéseinkre.
Mit szeretnénk elérni az életben rövid-, közép- és hosszútávon? Hogyan tudunk egyensúlyt tartani az életben? Hogyan tudjuk hatékonyan elérni azt, amit akarunk? Mi motivál? Hogyan tudjuk az akadályokat elhárítani, ami az utunkba kerül? Milyen valódi akadályok vannak egyáltalán? Miért csináljuk, azt, amit csinálunk? Hogyan tud a lelki tudás segíteni a mindennapi életben?

Tervezett időpontok: 2017. április 7-9.  és 2017. október 6-8.

További információk és jelentkezés itt >>>

3. Stressz – KRESZ, Stresszkezelés.

A mai világban mindent behálóz a stressz: iskolai életet, munkahelyet, otthonunkat, kapcsolatainkat, s úgy érezzük legyűr bennünket, nem tudunk igazán védekezni ellene, hathatós megoldást találni rá. A tréningen azon gyakorlati megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, amelyek a kiváltó okokkal foglalkoznak, ahelyett hogy a tüneteket próbálnánk eltüntetni. Így gyökerestől lehet megszabadulni a stressztől és az aggodalomtól.
Gyere el hozzánk, hogy végre megszabadulj a stressztől, s megtanuld megfelelő kezelni a felmerülő helyzeteket. Mindezt egy olyan környezetben, ahol teljesen el tudsz lazulni és ki tudsz kapcsolódni.

Tervezett időpontok: 2017. február 24-26., 2017. április 14-16, 2017. szeptember 8-10. valamint 2017. október 27-29.

További információk és jelentkezés itt >>>

4. Személyiségfejlesztés tréning.

Ha szeretnél megszabadulni rossz szokásoktól és kialakítani jó szokásokat, akkor praktikus, a mindennapi életben alkalmazható gyakorlatokat kapsz ezen a tréningen. Hogyan épül fel a személyiségünk? Mi az amin tudunk változtatni és mi az amin nem? Hogyan tudjuk tudatosan alakítani a személyiségünket? Hogyan tudjuk átírni a belső dialógust, ami bennünk játszódik? Mindezekre és még sok más kérdésre is választ kapsz a programon. 

Tervezett időpontok: 2017. május 5-7 és 2017. július 7-9.

További információk és jelentkezés itt >>>

5. Reinkarnációs hétvége.

Szeretnéd megérteni, milyen törvények vezérlik az újjászületést? Hogyan kerültünk ide, ahol vagyunk? Hogyan megyünk innen tovább?
Mi történik közvetlenül a halál után? Mi alapján kapunk új testet? A mostani gondolkodásunk, cselekedeteink hogyan alakítják a jövőnket? Ha ezekre szeretnél hiteles válaszokat kapni, akkor végy részt a programunkon. Mindemellett részt vehetsz egy érdekes reinkarnációs szerepjátékban is.

Tervezett időpontok: 2017. május 19-21 és 2017. augusztus 18-20.

További információk és jelentkezés itt >>>

6. Karmatisztítás tréning.

Mindannyian tapasztalunk szenvedést és boldogságot is életünk során. Ezek korábbi tetteinknek a következményei. Fontos megértenünk, hogy a különböző tetteinknek milyen következményei vannak rövid-, közép- és hosszútávon. Ha ennek tudatában vagyunk, akkor megfelelő döntéseket hozhatunk a jövőnket illetően. Segítünk abban, hogy tisztán lásd tetteid következményeit, hogy tudatosabban tudjál cselekedni. 
Emellett megtudhatod azt is, hogyan tisztíthatod meg az anyagi tulajdonodat, az érzékeidet, elmédet és a lelkedet is.

Tervezett időpontok:  2017. március 31 – 2017. április 2 és 2017. szeptember 15-17.

További információk és jelentkezés itt >>>

7. Kírtan hétvége: Zene – ritmus – életérzés – életstílus

Gyertek el hétvégi programunkra és éljétek át velünk a kírtan zene sokszínűségét! A Távol-Keletről származó kírtan az egyik legdinamikusabban fejlődő zeneirányzat Nyugaton. A dobok, cintányérok és egyéb hangszerek együttesének felemelő hatása van, amit Te is megtapasztalhatsz. Ráadásul nemcsak hallgathatod a harmónium, dobok és cintányérok hangját, hanem Te magad is kipróbálhatod, sőt be is kapcsolódhatsz egy jó kis közös zenélésbe.

Tervezett időpontok:  2017. augusztus 11 – 13.

További információk és jelentkezés itt >>>

8. Jóga.

Ép testben, ép lélek. Ennek a tréningnek a célja, hogy egyensúlyt, harmóniát tudjunk teremteni a test, az elme és a lélek kapcsolatában. A mai turbulens világunkban hajlamosak vagyunk elfeledkezni az alapvető szükségleteinkről. Milyen mozgásra van szüksége a testünknek? Hogyan lélegezzünk, hogy az agyunk tisztán tudjon gondolkodni és a testünk is megfelelően fel legyen töltve oxigénnel? Hogyan gondolkozzunk, hogy ki tudjuk tisztítani az elménkből a negatív érzelmeket? A jóga gyakorlatok mellett elméleti tudással is gazdagodni fogsz, hogy megértsd a jóga valódi jelentését.

Tervezett időpontok: 2017. május 19-21. és 2017. július 14-16.

9. Mantrameditáció tréning.

A tudatunk olyan, mint egy rádió, amelyen különböző csatornákat lehet hallgatni. A legtöbbünk nem is tudatos róla, hogy belül mindig szól egy műsor. Elég halk ahhoz, hogy azt gondoljuk, ezt én gondolom így, de elég hangos ahhoz, hogy hatást gyakoroljon a tudatunkra. Ha csúnyákat mondanak belül, akkor szenvedünk, ha szépeket, akkor boldogok vagyunk. A jó hír az, hogy ki lehet kerülni ezek hatása alól, és tudatosan meg tudjuk határozni, hogy milyen műsor szóljon belül. Ha eljössz a programra, megtudod hogyan.

Tervezett időpontok: 2017. március 17-19. és 2017. július 28-30.

További információk és jelentkezés itt >>>

10. Ayurveda tréning.

Az ayurveda szó azt jelenti: a hosszú élet tudománya. Ezen tudás alapján meg tudjuk határozni, milyen test-típusunk van. Mire van szükségünk, hogy egészségesek maradjunk? Milyen ételeket és mikor célszerű fogyasztanunk? Milyen életmód segíti azt, hogy teljesítő-képességünk csúcsán tudjunk cselekedni, és ha véletlenül megbetegedünk, hogyan lehet természetes módon visszaállítani az egészségünket? 

Tervezett időpontok: 2017. április 14-16. és 2017. szeptember 15-17.

További információk és jelentkezés itt >>>

11. Ökológia hétvége.

Hogyan tudjuk szebben itt hagyni a környezetünket, mint ahogyan kaptuk. Sajnos manapság sok ember úgy él, hogy nem gondol az unokáira. Milyen világot hagyunk itt nekik? Mit tudunk mi tenni azért, hogy megőrizzük világunk szépségét, harmóniáját. Ha kívül szemetelünk, akkor belül is szemetesek leszünk. Ha kívül próbálunk rendet és tisztaságot tartani és védeni a környezetünket, az hatni fog a belső világunkra is. Belül is kiegyensúlyozottak leszünk.

Tervezett időpontok: 2017. július 7-9.

Hétvégi tanfolyamok Krisna-völgyben

Mikor érdemes eljönnöd?
Ha szeretnél hiteles tudást és praktikus, alkalmazható technikákat a következő témakörökben:
„Kitörés az idő szorításából” - Használjuk helyesen és hatékonyan a rendelkezésünkre álló időt!
„„Motivációs tréning” - válaszokat kapsz mit? miért? és hogyan? kérdéseidre.
„Stresszkezelés a Védák alapján, avagy az egyensúly művészete.”
„Személyiségfejlesztés, önmegvalósítás, avagy hogyan tudunk jó tulajdonságokra szert tenni.”
„Reinkarnáció”: A siker kulcsa életről-életre.
„A karma törvénye, avagy a jövőd mindjárt ideér.”
„Jóga”: Test, szellem és lélek harmóniája.
„Mantrameditáció, meditációs zene”
„Ájurvéda – A 5000 éves gyógyítás tudománya.”
„Ökológia-környezetvédelem”: Azért, hogy a madarak csicsergését
még az unokáink is hallhassák.
Tovább a Tanfolyamok oldalra

Táboraink Krisna-völgyben

kolostorok titka hétvége

Kolostorok Titka Hétvége

Vágj neki egy belső zarándokútnak, s sajátítsd el az évezredes tudást hétvégi képzésünkön, hogy megtudd, kik vagyunk, mi az élet célja, mi a küldetésünk.

Tovább

 

önismereti tábor

Önismereti Tábor
 

Szellemi-spirituális éhezést tapasztalsz? Képzésünk során segítünk önmagad megismerésében, s olyan értékeket adunk át, melyekkel teljes és boldog életed lehet.

Tovább

 

önkéntes képzés

Csatlakozz hozzánk
 

Ha szeretnél Krisna-völgyhöz csatlakozni, a Krisna-tudatot a mindennapokban alkalmazni, s az önmegvalósításra helyezni a hangsúlyt az életedben.

Tovább
img Kapcsolat

 

img Social media
  

 

Krisna Volgy © 2017 All Rights Reserved

Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm 8699 Somogyvámos, Fő u. 38.
ISKCON alapító Ácsárja: Ő Isteni Kegyelme A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada