Lila Suka dász, Kissimon LászlóLilasuka dász (Kissimon László) vagyok. Érsekvadkertről, Nógrád megyéből származom. 1993-ban kezdtem el gyakorolni a Krisna-tudatot. Kerestem az élet nagy kérdéseire a választ, és a számomra kielégítő válaszokat a védikus írásokban találtam meg. Például: Mi az emberi élet célja? Miért vannak különbségek az emberek között? Honnan jöttünk? Hová megyünk? Van-e élet a halál után? Miért van szenvedés a világban? Hogyan lehet elérni az örök boldogságot? Ilyen és ezekhez hasonló kérdéseimre találtam választ a védikus írásokban.
1997-ben végeztem a Pécsi Egyetem Közgazdasági Karán vezetési tanácsadóként és onnan Krisna-völgybe vezetett az utam. Még egyetemistaként gyakran megkérdezték tőlem, hogyan tudom ezt a két dolgot összeegyeztetni. Amikor viszont lehetőségem volt részt venni Krisna-völgy felépítésében, gyakran kellett alkalmaznom pénzügyi, szervezési ismereteimet. Itt találkozott ez a két érdeklődési kör, amely látszatra két különböző irányba vezet, de a Krisna-tudat lehetőséget adott arra, hogy harmóniába hozzam ezeket.
Krisna-völgyben legfőképpen tanítással foglalkozom. Előadásokat tartok egyetemeken, a Krisna-völgyi tematikus hétvégi programokon, önismereti táborok alkalmával, és tanítom azokat a fiatalokat a Krisna-tudat alapjaira, akik szeretnének csatlakozni Krisna-völgyhöz.
Nagyon szeretek kutatni, felfedezni dolgokat, praktikus megoldásokat találni az élet problémáira, és ezen tapasztalataimat megosztani mindazokkal, akiket ez érdekel.
2003-ban megházasodtam, feleségem Brijbasi devi dasi (Bús Barbara), aki 1994 óta él Krisna-völgyben.


Magola Roland, Rupa_Manohara dászMagola Roland a tisztességes nevem, a még tisztességesebb (avatott) pedig Rúpa-manohara dász. Japános hangzása ellenére ez szanszkrit.
Kisvárdán láttam meg a napvilágot 1990 nyarán, és egy Anarcs nevű faluban nőttem fel. Középiskolás tanulmányaimat Nyíregyházán végeztem el egy művészeti iskolában, képzőművésznek hittem magam. Na jó, szeretek rajzolni, de jobban szeretek zenélni, és még inkább írni – az írás a lételemem.
A Krisna-tudatot még piciny koromban ismertem meg, és azonnal rabul ejtett. Egészen csöpp gyermek voltam, amikor a Srímad Bhágavatamot lapozgattam és Krisnának felajánlott ételt ettem (természetfeletti íze van!). A bátyám akkor már gyakorolta a Krisna-tudatot, áradt a füstölőillat a cuccaiból. 2010-ben csatlakoztam a bhaktákhoz Budapesten, és 2014-ben költöztem Krisna-völgybe – irgalmatlan sok féle dolgot csináltam. Jelenlegi szolgálatom a kedvencem: érdeklődőkkel foglalkozok, Krisna-tudatot népszerűsítő cikkeket írok és videókat készítek.


Pataki KingaPataki Kingának hívnak, Budapestről érkeztem, jó pár évet éltem mediterrán fővárosunkban, Baranya megye szívében, Pécsett is. Az érettségi előtt zene- és nyelvtagozatos osztályokba jártam, rajzszakköröket látogattam. Felsőfokú tanulmányaimat nemzetközi kapcsolatok szakon, illetve pszichológia alapszakon végeztem. Nagyvárosi létemre mindig is törekedtem a természetes harmóniára a környezettel. 2013 nyarán vegetáriánus lettem, majd 2014 nyarától fogva vegán.
Folyamatos útkeresésem meghatározó állomásaként 2016 nyarán csatlakoztam a Krisna-völgyi közösséghez, melyet a legjobb döntésnek érzek életem során. A nagyvárosok szürkeségével teljes kontrasztban itt végre a pozitív szellemiség, vidámság, kedvesség dominál. Odafigyelünk egymásra, megbecsüljük és elismerjük egymás törekvéseit. Mindennapjaink központjában a lelki élettel önmagunk is törekszünk a folyamatos fejlődésre és ebben igyekszünk segítséget nyújtani mások számára is. Jelenleg online programszervezéssel és gondolatébresztő cikkek írásával igyekszem támogatni célkitűzéseinket, illetve inspiratív példaként szolgálni az ideérkező fiatalok és vendégek számára.


30 éve praktizáló belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi és családorvosként a legfőbb célom az egészségmegőrzés tanítása. Erre a legalkalmasabb módszert az Ayurvédikus gyógyászati rendszerben találtam meg. Ez a minden korban és helyen hatásosan alkalmazható valóban holisztikus gyógyászat hasznos segítséget nyújt a testi, lelki egészség megtartásában és helyreállításában, mindenkinek egyénre szabottan. Ayurveda kurzusainkra mindenkit szeretettel várunk Somogy csodás lelki lankái közé.
 
 
 


Sachin Chauhan Ayurvedikus terapeuta, Rishikeshből, Indiából. 9 éve foglalkozik ayurvedaval és jogával. Rishikeshben tanult majd, Keralában volt az első munkahelye. Itt 4 hónapot dolgozott, aztán lehetőséget kapott Magyarországra jönni és gyógyítani. Jelenleg 5 éve él és dolgozik itt. Szakterülete a pancsakarma, masszázsok. Pulzusból végez állapotfelmerést. Kezeléseit meditációkkal egészíti ki a vendégeknek, a mentális gyógyulás és megpihenés jegyében. Szenvedélye a tanítás, több ízben tartott ayurvedikus workshopokat többek között Cipruson, Budapesten.