Egy 10 hetes kurzusra hívunk Téged, melyre folyamatosan be lehet csatlakozni. Ahogy regisztrálsz valamelyik kurzusra, folyamatosan, hétről-hétre emailben fogod kapni a témához tartozó anyagainkat. Egyszerre több kurzusra is lehet jelentkezni, de lehetőség van egyesével is végigjárni.

A kurzus elindult, folyamatosan, hétről-hétre küldjük a témában az anyagokat! 🙂

A kurzusokhoz hétvégi Krisna-völgyi programokat is szervezünk, így lehetőséged nyílik kérdéseket is feltenni a témában, melyekre szakavatott társaink adnak Neked válaszokat. A programokról a részletes leírást és az időpontokat a Tanfolyamok menüpont alatt tudod megnézni.

Stresszkezelés

Mindannyian szembesülünk akadályokkal az életben, ezt nem tudjuk elkerülni. Amit meg tudunk választani, hogy hogyan reagálunk ezekre. Hogyan tudunk túllépni a korlátainkon? Hogyan tudjuk baráttá tenni az elménket? Ha nem tesszük a barátunkká, akkor az ellenségünk marad és sokat fog kínozni bennünket. Mit tudunk tenni azért, hogy békét teremtsünk az elménkben?

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a téma, töltsd ki az alábbi űrlapot, és már is elkezdheted a 10 hetes kurzust. Jó tanulást kívánunk hozzá!

Online kurzusok

  • Rendszeresen szervezünk programokat, előadásokat vidéki városokban, így ha megadod ezt az adatot, akkor tudunk értesíteni, ha a közeledben leszünk 🙂
    Van lehetőség egyszerre több témára is feliratkozni, vagy akár egymás után is jelentkezhetsz rájuk 😉