Egy 10 hetes kurzusra hívunk Téged, melyre folyamatosan be lehet csatlakozni. Ahogy regisztrálsz valamelyik kurzusra, folyamatosan, hétről-hétre emailben fogod kapni a témához tartozó anyagainkat. Egyszerre több kurzusra is lehet jelentkezni, de lehetőség van egyesével is végigjárni.

A kurzusokhoz hétvégi Krisna-völgyi programokat is szervezünk, így lehetőséged nyílik kérdéseket is feltenni a témában, melyekre szakavatott társaink adnak Neked válaszokat. A programokról a részletes leírást és az időpontokat a Tanfolyamok menüpont alatt tudod megnézni.

Ökológia-környezetvédelem

Hogyan tudjuk szebben itt hagyni a környezetünket, mint ahogyan kaptuk. Sajnos manapság sok ember úgy él, hogy nem gondol az unokáira. Milyen világot hagyunk itt nekik? Mit tudunk mi tenni azért, hogy megőrizzük világunk szépségét, harmóniáját. Ha kívül szemetelünk, akkor belül is szemetesek leszünk. Ha kívül próbálunk rendet és tisztaságot tartani és védeni a környezetünket, az hatni fog a belső világunkra is. Belül is kiegyensúlyozottak leszünk.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a téma, töltsd ki az alábbi űrlapot, és már is elkezdheted a 10 hetes kurzust. Jó tanulást kívánunk hozzá!

Online kurzusok

  • Rendszeresen szervezünk programokat, előadásokat vidéki városokban, így ha megadod ezt az adatot, akkor tudunk értesíteni, ha a közeledben leszünk 🙂
    Van lehetőség egyszerre több témára is feliratkozni, vagy akár egymás után is jelentkezhetsz rájuk 😉