Egy 10 hetes kurzusra hívunk Téged, melyre folyamatosan be lehet csatlakozni. Ahogy regisztrálsz valamelyik kurzusra, folyamatosan, hétről-hétre emailben fogod kapni a témához tartozó anyagainkat. Egyszerre több kurzusra is lehet jelentkezni, de lehetőség van egyesével is végigjárni.

A kurzusokhoz hétvégi Krisna-völgyi programokat is szervezünk, így lehetőséged nyílik kérdéseket is feltenni a témában, melyekre szakavatott társaink adnak Neked válaszokat. A programokról a részletes leírást és az időpontokat a Tanfolyamok menüpont alatt tudod megnézni.

Kitörés az idő szorításából.

Van elég időd? Ha úgy érzed, hogy nincs itt a helyed. Tanulunk az idő természetéről. Hogyan érzékeljük az időt? Mi okozza azt, ha úgy érezzük kicsúszik a kezünkből? Mit tehetünk azért, hogy jobban be tudjuk osztani? Hogyan tudunk rövidebb idő alatt eredményeket elérni? Hogyan tudunk eljutni addig, hogy helyesen és hatékonyan használjuk a rendelkezésünkre álló időd, és az legyen az érzésünk, hogy van annyi időnk, amire szükségünk van.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a téma, töltsd ki az alábbi űrlapot, és már is elkezdheted a 10 hetes kurzust. Jó tanulást kívánunk hozzá!

Online kurzusok

  • Rendszeresen szervezünk programokat, előadásokat vidéki városokban, így ha megadod ezt az adatot, akkor tudunk értesíteni, ha a közeledben leszünk 🙂
    Van lehetőség egyszerre több témára is feliratkozni, vagy akár egymás után is jelentkezhetsz rájuk 😉