Egy 10 hetes kurzusra hívunk Téged, melyre folyamatosan be lehet csatlakozni. Ahogy regisztrálsz valamelyik kurzusra, folyamatosan, hétről-hétre emailben fogod kapni a témához tartozó anyagainkat. Egyszerre több kurzusra is lehet jelentkezni, de lehetőség van egyesével is végigjárni.

A kurzusokhoz hétvégi Krisna-völgyi programokat is szervezünk, így lehetőséged nyílik kérdéseket is feltenni a témában, melyekre szakavatott társaink adnak Neked válaszokat. A programokról a részletes leírást és az időpontokat a Tanfolyamok menüpont alatt tudod megnézni.

Karmatisztítás tréning

Mindannyian tapasztalunk szenvedéseket és boldogságot is életünk során. Ezek korábbi  tetteinknek a következményei. Fontos megértenünk, hogy a különböző tetteinknek milyen következménye van rövid-,
közép- és hosszútávon. Ha ennek tudatában vagyunk, akkor megfelelő döntéseket hozhatunk a jövőnket illetően.
Megtudhatjuk azt is, hogyan tisztíthatjuk meg az anyagi tulajdonunkat, az érzékeinket, elménket és a lelkünket is.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a téma, töltsd ki az alábbi űrlapot, és már is elkezdheted a 10 hetes kurzust. Jó tanulást kívánunk hozzá!

Online kurzusok

  • Rendszeresen szervezünk programokat, előadásokat vidéki városokban, így ha megadod ezt az adatot, akkor tudunk értesíteni, ha a közeledben leszünk 🙂
    Van lehetőség egyszerre több témára is feliratkozni, vagy akár egymás után is jelentkezhetsz rájuk 😉