Egy 10 hetes kurzusra hívunk Téged, melyre folyamatosan be lehet csatlakozni. Ahogy regisztrálsz valamelyik kurzusra, folyamatosan, hétről-hétre emailben fogod kapni a témához tartozó anyagainkat. Egyszerre több kurzusra is lehet jelentkezni, de lehetőség van egyesével is végigjárni.

A kurzusokhoz hétvégi Krisna-völgyi programokat is szervezünk, így lehetőséged nyílik kérdéseket is feltenni a témában, melyekre szakavatott társaink adnak Neked válaszokat. A programokról a részletes leírást és az időpontokat a Tanfolyamok menüpont alatt tudod megnézni.

Jóga

Ép testben, ép lélek. Ennek a tréningnek a célja, hogy egyensúlyt, harmóniát tudjunk teremteni a test, az elme és a lélek kapcsolatában. A mai turbulens világunkban hajlamosak vagyunk elfeledkezni az alapvető szükségleteinkről. Milyen mozgásra van szüksége a testünknek? Hogyan lélegezzünk, hogy az agyunk tisztán tudjon gondolkodni és a testünk is megfelelően fel legyen töltve oxigénnel? Hogyan gondolkozzunk, hogy ki tudjuk tisztítani az elménkből a negatív érzelmeket?

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a téma, töltsd ki az alábbi űrlapot, és már is elkezdheted a 10 hetes kurzust. Jó tanulást kívánunk hozzá!