Itt vagy
Nyitóoldal > Event > Kolostorok Titka Hétvége 2018. október

Kolostorok Titka Hétvége 2018. október

View Calendar
2018. 10. 05. 17:00 - 2018. 10. 07. 15:00
Krisna-völgy
Address: 8699. Somogyvámos, Fő utca 38.

Csobbanj egyet a Védák ősi titkaiba, tapasztald meg Krisna-völgy különleges, lelki atmoszféráját, tekeregj a mantra meditáció ösvényén. Távol a nagyvárosok zajától, egy közel 300 hektáros ökofalu területén. Erdőkkel, folyókkal, varázslatos természetközeli területen. Tehénvédelmi központtal, saját óvodával, iskolával, szentéllyel, minden tradicionális, indiai építészeti stílusban. Egy szelet India, karnyújtásnyira, repülőjegy nélkül, most illetékmentesen.

A program magában foglal szállást, mely így biztosítja szertartásaink látogathatóságát. Közben kóstolót kapsz a mantra meditáció rejtelmeibe. Reggelit követően filozófiai, interaktív előadás veszi kezdetét. Csak rajtad múlik, mennyire mersz mélyre merülni az ősi írások tanításaiban.

Ebédet követően a délutáni program a természetes életmód szerelmeseinek kedvez. Lesd el a trükköket a biokertészetben, kapcsolódj be a tehénvédelmi központ hétköznapjaiba, segédkezz a varázslatos indiai étkek elkészültében a nagy konyhán. A kulináris élvezetek külön nem térítésesek.

Nincs más hátra, gyere velünk egy belső utazásra, úton valódi önmagad felé.

Részletes programterv és jelentkezés:
http://tanfolyamok.krisnavolgy.hu/kolostorok-titka-hetvege/

30 éves kor alatt a program INGYENES mindenki számára, 30 éves kor felett 23 500 Ft, mely a helyszínen, készpénzben fizetendő.

Vegán étrend vagy ételérzékenység miatti speciális (glutén-, laktóz) étrend megoldható előzetes egyeztetés esetén.

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Top