Itt vagy
Nyitóoldal > Média > Videók > Depresszió fájdalomcsillapítás kemikáliák nélkül

Depresszió fájdalomcsillapítás kemikáliák nélkül

Nagyon tud fájni egy testünket ért fájdalom, egy seb, egy zúzódás vagy akár egy törés. Ehhez képest az elménkben tapasztalt sebek, törések sokkal, de sokkal fájdalmasabbak, égetik a szívünket. A poklokat tudjuk megélni belül, és reménykedve keressük az enyhülést, az oázist a belső, pszichés fájdalmainkra.

Sajnos egy egész iparág épült fel erre, rengeteg féle anti-depresszánst kínálva, igazi megoldás nélkül. Bele taszíthatnak minket a függőség szakadékába, amelyből nagyon nehéz kimásznunk, főleg ha nincsenek szerető barátok körülöttünk, akik tudják hogyan kell segíteni.

Létezik-e igazi megoldás erre? Ki tudunk-e mászni ebből? Meg tudunk-e szabadulni ebből a rabságból? Létezik-e kemikáliák nélküli megoldás? Ha igen, hogyan tudjuk bekötni, fertőtleníteni és lecsillapítani mentális sebeinket?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ ezen az előadáson, illetve tréningen.

Segítségül hívjuk a leghaladóbb nyugati tudományos kutatásokat és a legtradícionálisabb, mégis naprakész védikus jóga megoldásokat. Szeretnénk praktikus megoldásokkal ellátni téged, hogy el tudj vinni magaddal számodra használható mentális eszközöket.Segítünk neked abban, hogy megfelelő mentális eszközöket tudjál faragni magadnak, amelyhez mi adjuk az alapanyagot és a szerszámokat.

Előadó: Kissimon László / Lila Suka dász

 

Depresszió fájdalomcsillapítás, kemikáliák nélkül. Lila Suka Dász.

Posted by Önvalónak való on Wednesday, March 27, 2019

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top