Itt vagy
Nyitóoldal > Média > Cikkek > Generációk nyomában – (elmosódó határok)

Generációk nyomában – (elmosódó határok)

Nagyon érdekes megtapasztalni azt, milyen is , amikor az emberi generációk közti különbség összemosódik, és ebben az összemosódásban fókuszálódik az a domináns jellemvonás , ami onnantól kezdve meghatározza a rendszer további irányultságát.

Ennek az eseménysorozatnak lehettünk, és lehetünk szemtanúi, szenvedő, élvező alanyai az utóbbi 30-40 évben.

A számítógépek megjelenése, majd egyre nagyobb térhódítása csak a kezdete egy olyan most még elképzelhetetlen világnak, ami kirajzolódni látszik a horizonton…

Vannak akik már beleszülettünk, vannak még köztünk, akik emlékeznek rá, milyen is volt gépek nélkül élni.
Némelyikük édes nosztalgiával, mások pedig keserű szájízzel idézik fel azokat az éveket.
A lényeg az, hogy megérkeztünk, itt vagyunk és ,mint kiéhezett piócák a fürdőző falusiakra, úgy tapadunk rá minden pólusunkkal a virtuális világ tálcán kínálkozó lehetőségeire, amik a kielégülés reményével kecsegtetnek.

Néhányan lassabban szoknak rá, majd vadászó szörnyekké válnak , hol álruhában, hol nyers egyszerűséggel felvállalva saját magukat.

Vágyaink,amik az offline térben ( így fogom nevezni a fizikai valóságot, hétköznapi életterünket),nem leltek kielégülést, most a beteljesülés lehetőségével a borzongás és izgalom örömmámorától vezérelve, szárnyakat kapnak. Keresünk,akarunk valamit ebben a világban!

Már utaltam rá, hogy vágyaink széles skálán mozoghatnak. A legdurvább érzéki vágyaktól kezdve, a finomabb formájúakig, mint például az imádatra való vágy csak hogy egyet említsünk a hosszú listáról..

Azok számára, akik már az online térben látták meg a napvilágot, a helyzet közel sem tűnik ennyire szétválaszthatónak.Ott születtek.Személyiségük, vágyaik benne fejlődtek ki.Ők e föld őslakói, ez az ő birodalmuk. Bárki aki ezt megkérdőjelezi, vagy ellentmond ennek, sokuk szerint egy őskövület csupán, egy nem gondolkodó konzervatív..

..,mert persze lehet normális életet élni akkor is ha már az online térben nevelkedtünk fel.,,ez csak egy rendszer,amit használunk, egy eszköz ami ,mint egy kés,több mindenre használható”, mondják sokan.

Az úgynevezett offline világ számukra már nem elkülöníthető, és igazából már nagyon kevesek számára az.

Egy idő után akarjuk…, hívjuk és éljük. Kell!Ott kell lennünk, hiszen minden ott történik.Ez generálja az offline világot. Az offline világ igazából az online tér kiterjedése.🙂

Kimegyünk egyet sétálni,aztán visszajövünk.Itt vagyok! ,kint voltam, megjöttem…( nem ismerős?)
Minden egybe nyílik.!
Akik azt gondolják, hogy ez így nem jó, vagy visszafordítható, maradiak.

Ehhez hozzá kell szokni.Hozzá fognak szoktatni!Használni fogod!Ha nem most majd egy újabb születésedben…

Egy kicsit eljátszva a gondolatokkal,induljunk ki abból, hogy a két világ, azonos.
Érdekes, hogy az offline világot is a fejünkben az elménkben tapasztaljuk.Hát ezt is.,. mi a különbség?….

folyt. köv.
by: sasi

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top