Itt vagy
Nyitóoldal > Média > Videók > BurnOut – a kiégés megelőzésének lépései

BurnOut – a kiégés megelőzésének lépései

Három központi lehetőség létezik, hogy megvédjük magunkat a kiégéstől: megelőzés, megelőzés és még egyszer megelőzés. Ez a legjobb út a kiégés kezelésére. Mivel a BurnOut drága. Sokba kerül – az egészségedbe, életenergiádba, idődbe, pénzedbe: akár egzisztenciális vészhelyzet is előállhat általa. És ha peched van, a partnerkapcsolatodba is kerülhet. Ezt csak te akadályozhatod meg.

Aki már kiégés szindrómában szenved, annak nem kell bemutatni a szörnyeteget, amit le kell győznie. A BurnOut azonban se nem támadás, se nem ellenfél: sokkal inkább menedék, egyfajta törékeny védelem.

Valószínűleg azért érdekel az előadás, mert megoldást keresel a magad számára. Ez a kívánságod feltétel nélkül teljesülhet. Próbáld meg csak elfogadni, ami veled történt, és bízz abban, hogy mindennek van oka.

Értelmes és megvalósítható lehetőségeket szeretnénk neked bemutatni, amelyek nem kötődnek olyan személyes irányítású kezelésekhez, mint a pszichoterápia.

Tesztekkel és gyakorlatokkal egy személyre szóló, kiégés elleni lehetőséget tudsz majd kapni, amelyet saját magad leszel képes majd befolyásolni. A tesztek válaszokat vagy számokat adnak neked, a gyakorlatok pedig legtöbbször szabadon megválaszolható kérdésekkel vagy feladat-állítással oldhatók meg. Ezek a tesztek és gyakorlatok valódi esélyt nyújtanak a BurnOut ellen.

Ha ezt az előadást saját magadra alkalmazod, egyfajta tükörként hathat – és tudjuk, hogy az milyen: olykor nem tetszik, amit benne látunk. De azt is tudjuk, hogy ha a tükörből visszanéző emberre szeretettel tekintünk megszépül. Ezen a módon szeretnénk téged közelebb hozni saját tükörképedhez.

Előadó: Kissimon László – Lila Suka dász, vezetési , lelki tanácsadó is.


BurnOut, a kiégés megelőzésének lépései. Lila Suka Dász.

Posted by Önvalónak való on Friday, March 1, 2019

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top