Itt vagy
Nyitóoldal > Média > Videók > A depresszió anatómiája és különféle ízei

A depresszió anatómiája és különféle ízei

A depresszió anatómiája. Lila Suka Dász.

Posted by Önvalónak való on Wednesday, February 6, 2019

 

Az élet nem mindig könnyű. Sodródunk a hullámain és próbálunk a víz felett maradni. Próbáljuk beteljesíteni a vágyainkat, teszünk erőfeszítést értük, de a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy szeretnénk. A körülmények, más emberek, akár közvetlen családtagjaink és barátaink is okozhatnak csalódást nekünk. A csalódás fájdalma, a sikertelenség bosszúsága keserű pillanatokat, órákat, napokat sőt akár heteket, hónapokat is hozhat. Úgy érezhetjük, hogy nincs remény, nem tudjuk merre induljunk tovább. Mit tehetünk ekkor? Akarunk-e tenni egyáltalán valamit, vagy jó az, ami most van?

Ezen az előadáson ezt járjuk körbe. Mindannyian szabadok vagyunk, szabadon dönthetünk a sorsunkról. Milyen irányba használjuk a szabadságunkat, hogy az meg is tudjon maradni? A mindennapok labirintusába betévedve, hogyan tudjuk megtalálni a szabadságunkhoz vezető utat?Próbáljuk együtt felgöngyölíteni Ariadné aranyfonalát, hogy újra meg tudjuk tapasztalni a jogos szabadságunkat, és le tudjuk győzni a bennünk rejtőző szörnyet, ami kínoz és fogva tart bennünket belülről. Mit tudunk tenni?Létezik-e pozitívabb megközelítés is, ami nem önámítás? Ahogyan az ősi védák is felvetik: „egy teljesen tudatos pillanat is többet ér, mint egy hosszú élet, melyet tapasztalatlanul elvesztegetünk.”

Előadó: Kissimon László (Lila Suka dász).

——————————-
Védanta klub – Ingyenes, lebilincselő, interaktív előadás vegán ételkóstolóval, mantrazenéléssel, könyvekkel, végén kötetlen beszélgetéssel szerda esténként a Reggeli emeletén, a Nappali szomszédságában.

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top