Itt vagy
Nyitóoldal > Média > Videók > Halálközeli élmények meteorológiája

Halálközeli élmények meteorológiája

Halálközeli élmények meteorológiájaPécs-Csinos presszó

Posted by Önvalónak való on Wednesday, May 30, 2018

 

Létezésünk folyamatosan a halál szája felé sodor bennünket. Vannak, akik igyekeznek nem foglalkozni vele, csak próbálnak élni a jelen nyújtotta boldog perceknek. Vannak, akik teljesen beleremegnek a gondolatba is, mi várhat ránk odaát. Míg mások, bár tudatosak róla, hogy bármikor eljöhet haláluk órája, életük természetes velejárójaként, paranoid fennakadások nélkül, tudják megélni ezt a gondolatot hétköznapjaik során. Miért vannak ezek az eltérések?

Durva fizikai testünk és ehhez kapcsolódó érzékeink korlátai tökéletlen eszközökként hagynak bennünket cserben, kizárólag empirikus úton nem szerezhetünk elegendő ismeretet a témát illetően.

Legtöbben így azzal szeretnek foglalkozni, ami biztos, kézzel fogható eredményt hoz, mint durva fizikai testünk óvása, védelme, kényelme. Intelligens személyként azonban előremutató gondolkodni a nem kézzel foghatóban is és a felszín alá merülve, egészen létezésünk gyökerét kutatni.

Lila Suka dasa, vaisnava teológus ebben nyújt segítséget, betekintést nyújtva a védikus rendszer metafizikai világába. Az előadó dokumentált eseteket is fog bemutatni a halál közeli élmények és a reinkarnációs tapasztalatok témakörében.

Lépj elő félelmeid árnyékából, hallgasd meg a várható előrejelzést, tudd meg, mégis mire számíthatsz.

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top