Itt vagy
Nyitóoldal > Média > Videók > Hogy is volt az a Holdraszállás?

Hogy is volt az a Holdraszállás?

Vállalom: nem hiszek abban, hogy a NASA-nak sikerült embert juttatnia a Holdra. Aki elfogultságtól mentesen nézi végig ezt a videót, szintén vállalni fogja.

Eszembe jutott még valami, ami a videóból kimaradt: azzal az érvvel kapcsolatban, hogy azért nem történt több holdra szállás az elmúlt csaknem 50 évben, mert 1. túl költséges, és 2. már mindent megtudtunk a holdról.
1. Érdemes tudni, hogy a NASA eredetileg legalább 20 holdra szállást tervezett, és természetesen már akkor is tisztában voltak a várható költségvetéssel. A pénzügyi akadályok így nem tűnnek meggyőző ellenérvnek.
2. Képtelenség, hogy 6 küldetés alatt mindent megtudtunk a holdról, amikor csak az aktív vulkáni kürtőket mai napig látogatják a tudósok. Ezek a kutatások is rengeteg pénzbe kerülnek, ráadásul a kutatók nem kicsit kockára teszik az életüket – szóval nem csak piknikezni járnak oda. A holdat megismertük 6 darab pár órás ott-tartózkodás során, de az aktív vulkánokon több száz vizsgálat után is van mit kutatni? Ugyan már.

A videóban ígért link a további meggyőző érvekről: http://aranylaci.freeweb.hu/hold/apollo-fake/10.htm

Most már van Youtube csatorna is, iratkozz fel! https://www.youtube.com/watch?v=g85-NtzrfSE

/Rúpa/

Megtudtam, hogy hülye vagyok /Legjobb (Magyar top 10) RANT/

Vállalom: nem hiszek abban, hogy a NASA-nak sikerült embert juttatnia a Holdra. Aki elfogultságtól mentesen nézi végig ezt a videót, szintén vállalni fogja.Eszembe jutott még valami, ami a videóból kimaradt: azzal az érvvel kapcsolatban, hogy azért nem történt több holdra szállás az elmúlt csaknem 50 évben, mert 1. túl költséges, és 2. már mindent megtudtunk a holdról.1. Érdemes tudni, hogy a NASA eredetileg legalább 20 holdra szállást tervezett, és természetesen már akkor is tisztában voltak a várható költségvetéssel. A pénzügyi akadályok így nem tűnnek meggyőző ellenérvnek.2. Képtelenség, hogy 6 küldetés alatt mindent megtudtunk a holdról, amikor csak az aktív vulkáni kürtőket mai napig látogatják a tudósok. Ezek a kutatások is rengeteg pénzbe kerülnek, ráadásul a kutatók nem kicsit kockára teszik az életüket – szóval nem csak piknikezni járnak oda. A holdat megismertük 6 darab pár órás ott-tartózkodás során, de az aktív vulkánokon több száz vizsgálat után is van mit kutatni? Ugyan már.A videóban ígért link a további meggyőző érvekről: http://aranylaci.freeweb.hu/hold/apollo-fake/10.htmMost már van Youtube csatorna is, iratkozz fel! https://www.youtube.com/watch?v=g85-NtzrfSE/Rúpa/

Posted by Önvalónak való on Thursday, January 25, 2018

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top