Itt vagy
Nyitóoldal > Média > Videók > Bhagavad-gítá #4 – A titokzatos védikus civilizáció nyomában II.

Bhagavad-gítá #4 – A titokzatos védikus civilizáció nyomában II.

Miért fontos, hogy 4-5ezer éves-e a Gítá, mint ahogy a hagyomány tartja? Egyrészről arra mutat rá, hogy a hagyomány hitelt érdemlő lehet, másrészről pedig arra, hogy a modern kutatók néha mekkorákat képesek tévedni a kötött paradigmájuk, korlátolt felfogásuk következtében.

Lesz még egy rész, amiben azt bizonygatom, hogy a Prabhupáda-féle Gítá-fordítás a best, aztán a 6. részben végre nekiállunk módszeresen a Könyvnek is. Plíz, osszátok meg, kérdezzetek/vitázzatok kommentben, és iratkozzatok fel az Önvalónak való nevű You Tube csatornára is, hogy ne maradjatok le a folytatásról!

Bhagavad-gítá #4 – A titokzatos védikus civilizáció nyomában II.

Miért fontos, hogy 4-5ezer éves-e a Gítá, mint ahogy a hagyomány tartja? Egyrészről arra mutat rá, hogy a hagyomány hitelt érdemlő lehet, másrészről pedig arra, hogy a modern kutatók néha mekkorákat képesek tévedni a kötött paradigmájuk, korlátolt felfogásuk következtében.Néhol furi lett a hang, sorry, a fejem pedig mindig fura – de remélem, azért fogtok a videóban értékelni való dolgokat találni. :DLesz még egy rész, amiben azt bizonygatom, hogy a Prabhupáda-féle Gítá-fordítás a best, aztán a 6. részben végre nekiállunk módszeresen a Könyvnek is. 🙂 Plíz, osszátok meg, kérdezzetek/vitázzatok kommentben, és iratkozzatok fel az Önvalónak való nevű You Tube csatornára is, hogy ne maradjatok le a folytatásról! Köszi! 🙂 /Rúpa/

Posted by Önvalónak való on Thursday, April 5, 2018

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top