Itt vagy
Nyitóoldal > Média > Videók > Ami a suliból kimaradt, pedig ismerned kéne – Bhagavad gítá #1

Ami a suliból kimaradt, pedig ismerned kéne – Bhagavad gítá #1

Az okok és okozatok között meghatározott kapcsolat áll fenn. Emiatt a tetteinknek meghatározott következménye van. Ha azt tapasztaljuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére nem érjük el azt az eredményt, amire vágyunk, érthetjük, hogy téves elképzeléseink vannak az okok és okozatok kapcsolatáról.

A Bhagavad-gítá alap mű, ami feltárja a valódi sikerhez nélkülözhetetlen, vallástól független ok-okozati összefüggéseket, egyetemes elveket. Tanítása tapasztalati úton ellenőrizhető és jól működő. A sorozatban részletesen feldolgozzuk a Gítá tanításait.

Ami a suliból kimaradt, pedig ismerned kéne – Bhagavad gítá #1

Az okok és okozatok között meghatározott kapcsolat áll fenn. Emiatt a tetteinknek meghatározott következménye van. Ha azt tapasztaljuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére nem érjük el azt az eredményt, amire vágyunk, érthetjük, hogy téves elképzeléseink vannak az okok és okozatok kapcsolatáról.A Bhagavad-gítá alap mű, ami feltárja a valódi sikerhez nélkülözhetetlen, vallástól független ok-okozati összefüggéseket, egyetemes elveket. Tanítása tapasztalati úton ellenőrizhető és jól működő. A sorozatban részletesen feldolgozzuk a Gítá tanításait./Rúpa/

Posted by Önvalónak való on Wednesday, February 28, 2018

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top