Itt vagy
Nyitóoldal > _Nyitóoldal kiemelt tartalmai > Érzékszabályozás

Érzékszabályozás

Ez a pályázatnyertes videó korunk fogyasztói társadalmának, valamint az érzékek szabályozásának állít görbe tükröt. Miként vagyunk érzékeink rabjai és ezáltal a fogyasztói társadalom mintapéldányai?

“Hang, tapintás, látvány, íz, illat, az érzékek tárgyai a lelki függőség okai. Az érzéki ingerületre való reaktivitás állatias természet, nem méltó az emberhez. Lealacsonyít, irányíthatóvá tesz és elégedetlenné.”

Víz, étel, ruha, áram, a szolgáltatók szolgái vagyunk. A jelszó: a miért helyett a milyen gyorsan, mit helyett a mennyit. Termelni kell, Sztahanovnak lenni, minél gyorsabban, minél többet. És hogy a megmaradt időben mit csinálunk? Fogyasszunk, hogy legyen nyomós érv a még több termelésre.

Mi fontos valójában, mennyire vagyunk valójában függetlenek?  Nézd meg a videót és döntsd el Te magad!

Érzékszabályozás

Egy pályázatra készítettem. Még életemben nem szenvedtem ennyit egy videóval. Sajnos így is akadnak benne mindenféle amatőr hibák, de remélem, hogy a mondanivalója hasznos lesz valamelyest.Ja igen – noha a videóban nem mondom, de osszátok meg, kommentáljátok, lájkoljátok bátran, ha tetszett vagy elgondolkodtató volt benne valami! :)/Rúpa/

Posted by Önvalónak való on Saturday, June 16, 2018

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top