Itt vagy
Nyitóoldal > Média > Képgalériák > Stresszkezelés tréning – 2017. április

Stresszkezelés tréning – 2017. április

Az április igen szeszélyes, így erre a hétvégére eléggé lehűlt a levegő, de a legbátrabbak, és legkíváncsibbak így is eljöttek a hétvégére, hogy megszabadulhassanak a stressztől. A stressz ugyanis mára az egész életünket behálózza, ha nem figyelünk oda kellőképpen. Az iskolai, munkahelyi életünkben, az otthonunkban is megjelenik a stressz és az aggodalom. DE szerencsére nem kell együtt élni vele, van rá megoldás. Az előadások célja az volt, hogy a résztvevők a mindennapi életben is hasznosítható praktikákat kapjanak, hogy megfelelően tudják kezelni a felmerült helyzeteket. A körülményeket nem tudjuk megváltoztatni, az viszont igen, hogy mi hogyan reagálunk rá, így hatékonyan tudjuk kezelni az életünkbe felbukkanó stresszt és aggodalmat.
A gondolataink sok mindent meghatároznak, nem mindegy, hogy min és hogyan gondolkodunk. Eme egyszerűnek tűnő tényt is körbejárták az előadások alkalmával.

Az előadásokat Lila Suka dász és Tarunk Krisna dász tartották. Lila Suka dász már évtizedes tapasztalatai vannak, s az ősi, védikus tudást felhasználva segít a résztvevőknek, hogy megoldást találjanak az élet problémáira is. Tarun Krisna dász Angliából érkezett hozzánk, aki az itt töltött évek alatt gyorsan megtanult magyarul, így magyar nyelvű előadásai szintén hozzájárultak a résztvevők tudásának mélyítésében.

Gyere el Te is egy stresszkezelő hétvégére:
Stresszkezelés tréning

Facebook - Önvalónak való

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Top